Ja tenia ganes d'estrenar-me en el blog!!! i quina era la millor forma de fer-ho...amb el que millor se'm dona...ELS DOLÇOS!!!
Esta pasta és molt fàcil de fer, però s'han de seguir bé les instruccions i no ser anàrquic amb les mesures, cosa que he fet jo i ha eixit un poc caldosa, pero així i tot estava bona!
Esta pasta és molt fàcil de fer, però s'han de seguir bé les instruccions i no ser anàrquic amb les mesures, cosa que he fet jo i ha eixit un poc caldosa, pero així i tot estava bona!
Els ingredients:
600 ml de nata de montar (no servix la de cuina)
600 ml de llet
3 sobres de "cuajada" Royal, Eroski, Hacendado...
600 ml de llet
3 sobres de "cuajada" Royal, Eroski, Hacendado...
250 g de xocolata fondant
250 g de xocolata amb llet
250 g de xocolata blanca
1 paquet de galetes maria
70-100 g de mantega
L'elaboració es fa en 4 parts:
1ª PART: La base de galeta
Es trituren les galetes i despres es mesclen amb la mantega fosa fins que es forme una pasta homogènia.
Posar en la base del motlle i deixar refredar.
Es trituren les galetes i despres es mesclen amb la mantega fosa fins que es forme una pasta homogènia.
Posar en la base del motlle i deixar refredar.
2ª PART: Capa xocolata fondant.
Posar a escalfar en una cassola 200 ml de nata, 200 ml de llet i la xocolata trossejada.
Anara remenant-ho fins que es fonga la xocolata, sense que arribe a bollir.
Afegi 1 sobre de "cuajada" i dissoldre-ho fins que no quede cap grumoll.
Abocar la crema de xocolata sobre la capa de galeta i deixar refredar en el frigorífic.
Abocar la crema de xocolata sobre la capa de galeta i deixar refredar en el frigorífic.
3ª PART: Capa xocolata amb llet.
Les mesures i el procediment són el d'abans.
L'únic que s'ha de tenir en compte és a l'hora d'abocar la crema sobre la crema de xocolata fondant. Per evitar que es forade o es desfaça la crema que ja està mig collada, s'aboca la crema de xocolata amb llet sobre una cullera i d'ahí a la crema.
Es deixa refredar tot en el frigorífic.
4ª PART: Capa xocolata blanca.
Igual que les capes anteriors.
Es deixa refredar.
S'aconsella deixar-ho unes 6 hores en el frigorífic abans de servir. Val la pena fer-ho el dia d'abans.
Quan es vaja a servir es pot decorar amb xocolata en pols, crocanti de menles, fideus de xocolata...qualsevol cosa que se'ns passe pel cap.Valor Calòric: NO VULL NI PENSAR-HO
Valoració del paladar: deliciosa!
CONSELLS: No canviar les mesures i utilitzar nata per a montar. Jo no ho he fet, ja que solc fer les coses de memòria i esta vegada m'ha eixit un poc caldosa la capa de xocolata foundant. La solució que he trobat a aquest problema es fer-ho en gotets individuals, així m'estavie els problemes a l'hora de traure-ho del motlle. Queda de lo més aseat i el resultat és el mateix ja que al ser els recipients transparents es poden observar bé les 3 capes.
BON PROFIT i fins la pròxima
Ester
Que booooo!!!!!!!!!!!!!! Vull tastar-ho jaa!!
ResponderEliminarno te sale caldoso por que las medidadas sean incorrectas, seguramente no dejarias herbir el preparado con el sobre de cuajada... simplemente eso las medidas no tienen nada que ver solamente hay que tener en cuenta el sobre preparado que le añadas por tambien se puede hacer con flan, natillas, o gelatinas y las medidas dependen de lo que ponga en la caja...
ResponderEliminarsolo hace falta paciencia, a fuego lento y sin parar de mover hasta que hierva