Hola a tots!
Esta és un recepta que em va passar la meva amiga Ester B. És molt fàcil de fer i en poc de temps tens un pastís de categoria.
Ingredients:
- 2 fulls de milfulles (dels que hi ha en els congelats)
- 1/2 pot de confitura de cabell d'Àngel (en el mercadona en venen)
- 1 ou
- pinyons
- canyella
- sucre
Preparació:
Primer es deixa descongelar la massa de milfulles a temperatura ambient. Una vegada ja esta descongelada, extendre cada làmina un poc.
Posar sobre una llanda de forn una de les làmines.
Escampar la confitura de cabell d'àngel per tota la superfície, deixant 1cm en les vores sense farcit.
Posar damunt l'altra làmina de milfulles i anar segellant, primer tallant amb un ganivet les vores per a que quede recte i després amb una forqueta per a decorar un poc.
Finalment es decora amb l'ou batut (pintar la massa de dalt) amb sucre, canyella i els piñons.
Enfornar a 180ºC durant uns 25 min o fins que es veja que esta ben cuit.
Bon Profit!!!
Ester
No hay comentarios:
Publicar un comentario