jueves, 4 de febrero de 2010

PANNACOTTA



Hola a tots!
Com Arantxa ha estat posant receptes de Flams, jo no anava a ser menys, així que he decidit posar la recepta de la Pannacotta, que en realitat és com si fora un flam de nata.
La recepta és molt fàcil de fer i els ingredients són molt pocs:

Ingredient:
500 ml nata de montar
7'5 g de fulls de gelatina o 1 sobre de gelatina neutra Royal
80 g de sucre
1 poc de vainilla (pot ser en beina o bé sucre aromatitzat)
Caramel per a decorar...

El procediment és molt senzill.
1. Es calfa la nata, sense que arribe a bollir
2. es posa el sucre i la vainilla i es remena fins dissoldre-ho tot (si es posa la vainilla en beina, remenar-ho un poc i quan hagen passat uns minuts, retirar la beina del líquid)
3. Posar la gelatina. Si es en pols remenar bé per a que no es formen grumolls. Si es en fulls, primer es posaran els fulls en un recipient amb aigua gelada per a que s'hidraten i despres es posen , ja tous, dins de la nata i es remena fins que es dissolguen bé tots.


4. En un motlle es posa caramel en la base.
5. Vessar la barreja de nata, sucre i gelatina en el motlle i deixar refredar durant unes 4 hores en el frigorífic.


Consells: Si es vol decorar amb una altra cosa que no siga caramel, com per exemple xocolata, el que es fa es que, en lloc de posar caramel en la base, no es posa res i despres es decora per damunt. El mateix es pot fer amb mermelada de maduixa o qualsevol atre tipus.

Es una recepta fàcil i molt bona.
Espere que vos agrade!
I només puga posaré una foto, que no l'he trobada per cap lloc.

Bon Profit!

Ester

2 comentarios:

  1. YO SI NO LA PRUEBO NO ME HAGO IDEA DE LA TEXTURA Y EL SABOR Y LA PINTA QUE TIENE!!!!

    ResponderEliminar
  2. El lunes sin falta la pruebas! Si no hay ningun contratiempo, este finde lo haré en mi casa del pueblo, allí dispongo de todos los electrodomesticos necesarios! Está muy buena i poco empalagosa.

    ResponderEliminar