Hola a tots!
Esta es una recepta que vaig aprendre quan vaig estar en Itàlia.
Fàcil de fer i molt bona! l'únic inconvenient, que te l'has de menjar al moment, no la pots guardar per al sopar o per a portar-la amb un tupper a la feina.
Els ingredients (4 persones):
1 litre de brou de verdura
2 gots de arròs
250 g de bolets (en Itàlia ho fan amb Boletus edulis però son molt cars així que jo gaste xampinyons)
100 g de formatge ratllat Grana Padano o qualsevol altre que siga de gust fort
(1 ceba) opcional
(Nata per a cuinar) opcional
(jo estos dos últims ingredients no els gaste perque el plat es queda massa pesat)
Procediment:
1. Posar a escalfar el brou i deixar-lo a foc lent.
2. Sofregir la ceba i els xampinyons en una paella grandeta.
3. Afegir l'arròs i sofregir un poc.
4. Afegir brou fins que cobreixca l'arròs i anar remenant poc a poc.
5. Quan ja s'ha xuclat tot el brou, repetir el pas 4 i així succesivament fins que l'arròs estiga "al dente". NO posar mai més brou del que puga cobrir l'arròs, ja que s'ha d'anar bevent poc a poc.
6. Quan l'arròs està al dente afegir el formatge rallat i un poc de nata de cuina, apagar el foc i remenar-ho tot fins que es fonga el formatge.
7. Servir i menjar mentre encara està calent.
Es pot posar un poc de cebollí per a decorar i també es pot afegir cada comensal un poc més de formatge ratllat.
Truc: Si es gasten Boletus edulis deshidratats, es pot gastar l'aigua amb la que s'han hidratat com a brou, li donarà més gust a bolet a l'arròs i un color més especial.
Bon Profit!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario