viernes, 1 de abril de 2011

KÄSEKUCHEN (Pastís de formatge/Tarta de queso)


Ací teniu un nou dolç...el pastís de formatge!!!
Un dia vaig anar al Café Wien a Xàbia i vaig tastar este pastís tan deliciós! Després, escarbant per la meva habitació vaig trobar un receptari en alemà i allí estava la recepta. Així que vaig decidir provar a fer-la per a vore si era complicat o no, i com ha resultat ser molt fàcil doncs ací teniu la recepte per a que vos animeu a fer-la...

Ingrediets/Ingredientes.
Massa "quebrada"
  • 180 g de farina/ 180 g de harina
  • 1/2 sobre de Royal.
  • 75 g de sucre/ 75 g de azúcar.
  • 1 paquet de sucre avainillat/ 1 paquete de azúcar avainillado.
  • 1 pessic de sal/ 1 pellizco de sal.
  • 1 ou/1 huevo
  • 75 g de margarina.
Farcit/Relleno:
  • 3 ous/3 huevos
  • 250 g de nata par a montar
  • 750 g de Quark
  • 150 g de sucre/ 150 g de azúcar.
  • Un poc de suc de llima/ 1 poco de zumo de limón.
  • 50 g de Maizena.
Procediment/Procedimiento:
Massa "quebrada"
  • Barrejar tots els ingredients en un recipient. Quan ja estiga tot ben pastat fer una bola i posar-la a la nevera durant 15 min. Mezclar todos los ingredientes en un recipiente. Cuando ja esté todo bien amasado, hacer una bola con la masa y dejarla reposar en el frigorífico.
  • Escampar la massa per tot el motlle que anem a utilitzar. Extender la masa por todo el molde que vamos a utilitzar.
  • Punxar la massa amb una forqueta i coure al forn durant uns 15 min a 180ºC. Pinchar la masa con un tenedor y cocer en el horno durante unos 15 min a 180ºC.
Si no teniu ganes de fer la faena, podeu comprar la massa ja feta al Mercadona o al Lidl...Jo la próxima volta la compraré perque la veritat és que dona un poc de desfici treballar la massa quebrada, s'apega molt i no acaba de quedar-se del tot bé.
Si no teneis ganas de hacer mucha faena, podeis comprar la masa ya hecha en el Mercadona o el Lidl...Yo la próxima vez la compraré porque la verdad es que da un poco de trabajo extender la masa quebrada, se pega mucho y el acabado no es muy aseado.

Farcit/Relleno:
  • Montar la nata.
  • Afegir a la nata montada els 3 rovells, el Quark, el sucre, la maizena, el suc de llima i barrejar-ho poc a poc. Añadir a la nata montada las 3 yemas, el Quark, el azúcar, la Maizena, el zumo del limón y mezclar poco a poco.
  • Finalment montar a punt de neu les clares i incorporar-les molt lentament a la barreja anterior. Finalmente montar las claras a punto de nieve y incorporarlas muy lentamente a la mezcla anterior.
  • Posar la barreja en el motlle amb la massa quebrada i coure al forn durant uns 75 min a 140ºC o fins que veieu que estiga la part de dalt doradeta. Poner la mezcla en el molde con la masa quebrada y cocer en el horno durante unos 75 min a 140 ºC o hasta que veais que la parte de arriba esté doradita.

Jo el que vaig fer per a donar-li més aliment a l'asunt va ser tallar una poma a trossets molt finets i els vaig posar en la base de la massa quebrada i per damunt ja vaig posar el farcit. Es va quedar molt bo. En el Café Wien també he vist que la tenen amb una base de mermelada de cirera o de melocotó...Tot és anar provant. Si algú té una suggerència, que escriga un comentari...Jo encantada de rebre'n.
Espere que vos haja agradat!

Bon Profit

Ara vaig a posar-me en plan guanyadora d'un Goya i dedicar-li aquesta recepta al meu cosí Jorge que viu en Alemània, a la meva amiga Teresa, la filòloga alemana, sense ella no haguera sigut possible fer la recepta...ui, ja m'han posat la músiqueta, ja no puc fer més dedicatòries...

1 comentario:

  1. He de dir que la pasta està de la muerte!!! Amb la foto tho pots imaginar, però tastantla ja....sempre en menjaríes un poquet més

    ResponderEliminar