Ací teniu un nou dolç...el pastís de formatge!!!
Un dia vaig anar al Café Wien a Xàbia i vaig tastar este pastís tan deliciós! Després, escarbant per la meva habitació vaig trobar un receptari en alemà i allí estava la recepta. Així que vaig decidir provar a fer-la per a vore si era complicat o no, i com ha resultat ser molt fàcil doncs ací teniu la recepte per a que vos animeu a fer-la...
Ingrediets/Ingredientes.
Massa "quebrada"
- 180 g de farina/ 180 g de harina
- 1/2 sobre de Royal.
- 75 g de sucre/ 75 g de azúcar.
- 1 paquet de sucre avainillat/ 1 paquete de azúcar avainillado.
- 1 pessic de sal/ 1 pellizco de sal.
- 1 ou/1 huevo
- 75 g de margarina.
- 3 ous/3 huevos
- 250 g de nata par a montar
- 750 g de Quark
- 150 g de sucre/ 150 g de azúcar.
- Un poc de suc de llima/ 1 poco de zumo de limón.
- 50 g de Maizena.
Massa "quebrada"
- Barrejar tots els ingredients en un recipient. Quan ja estiga tot ben pastat fer una bola i posar-la a la nevera durant 15 min. Mezclar todos los ingredientes en un recipiente. Cuando ja esté todo bien amasado, hacer una bola con la masa y dejarla reposar en el frigorífico.
- Escampar la massa per tot el motlle que anem a utilitzar. Extender la masa por todo el molde que vamos a utilitzar.
- Punxar la massa amb una forqueta i coure al forn durant uns 15 min a 180ºC. Pinchar la masa con un tenedor y cocer en el horno durante unos 15 min a 180ºC.
Si no teneis ganas de hacer mucha faena, podeis comprar la masa ya hecha en el Mercadona o el Lidl...Yo la próxima vez la compraré porque la verdad es que da un poco de trabajo extender la masa quebrada, se pega mucho y el acabado no es muy aseado.
Farcit/Relleno:
- Montar la nata.
- Afegir a la nata montada els 3 rovells, el Quark, el sucre, la maizena, el suc de llima i barrejar-ho poc a poc. Añadir a la nata montada las 3 yemas, el Quark, el azúcar, la Maizena, el zumo del limón y mezclar poco a poco.
- Finalment montar a punt de neu les clares i incorporar-les molt lentament a la barreja anterior. Finalmente montar las claras a punto de nieve y incorporarlas muy lentamente a la mezcla anterior.
- Posar la barreja en el motlle amb la massa quebrada i coure al forn durant uns 75 min a 140ºC o fins que veieu que estiga la part de dalt doradeta. Poner la mezcla en el molde con la masa quebrada y cocer en el horno durante unos 75 min a 140 ºC o hasta que veais que la parte de arriba esté doradita.
Espere que vos haja agradat!
Bon Profit
Ara vaig a posar-me en plan guanyadora d'un Goya i dedicar-li aquesta recepta al meu cosí Jorge que viu en Alemània, a la meva amiga Teresa, la filòloga alemana, sense ella no haguera sigut possible fer la recepta...ui, ja m'han posat la músiqueta, ja no puc fer més dedicatòries...
He de dir que la pasta està de la muerte!!! Amb la foto tho pots imaginar, però tastantla ja....sempre en menjaríes un poquet més
ResponderEliminar