lunes, 11 de abril de 2011

EMPANÀ DE PEBRERA i TOLLINA

INGREDIENTS
Per a la massa:
Mig got d'oli d'oliva.
Mig got d'aigua o de llet.
25 g de rent fresc
Farina (la que admeta la massa)...uns 400 g més o menys
1 pessic de sal.

Per al farcit:
1 pot de pebreres torrades en corserva o bé les torreu vosaltres a casa.
2 ous durs
1 llandeta de tollina.

PROCEDIMENT:
Fer la massa i deixar-la reposar fins que haja doblat el volum
Quan ja ha "pujat" la massa, es divideix la massa en dos, una part s'exten en una llanda de forn, l'altra part l'extenem i la deixem per a després tapar l'empanà.
Posar el farcit en la massa:
Tapar amb l'altra part de massa que haviem extés.
Coure al forn durant uns 30 min a 180 ºC ( o fins que vejau que està dorada)


Ma mare el que fa són uns ramells de flors amb la massa que li ha sobrat. A mi com no m'agrada cap dels ingredients sempre acabe menjant-me les fulles i els pètals de la coca...una manera de desgraciar la decoració, ho se...però és que la massa està molt bona.

Espere que vos agradeeee!!!
Bon profit!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario