250gr de xampinyons a làmines
tallades fines de pa
1 cullerada de mostassa en gra
5 cullerades de nata líquida
cebollí fresc o talls de ceba tendra
ELABORACIÓ:
1- Calfar un wok o una paella. Posar oli o mantequilla i quan estiga calent, incorporar els xampinyons. Cuinar a foc fort, movent de quan en quan, fins que els xampinyons estiguen tendres i sucosos.
2- mentres tant, torrar el pa i untarlo amb mantequilla(opcional). Col.locarl-lo en 2 plats
3- "Sazonar" els xampinyons amb la mostassa ( es pot posar més, inclús mesclar amb mostassa normal, segons la intensitat del sabor q es desitge), sal i pebre i agefir la nata (es pot posar més, segons el sabor q es desitge). Quan estiga tot ben barrejat, escampar tot sobre el pa. Afegir nata líquida, els talls de cebollí picats i un poc de pebre negre molt.
Haig de dir que aquesta salsa està bonisssssima!
ResponderEliminarTeresa com sap que a mi no m'agrada la ceba, la va sustituïr per pernil a tires i estava espectacular!
Un plat molt bo per a picotejar que et deixa un bon sabor de boca.
Benvinguda al Blog Teresa!
Hola Esther!! Ja anirem quedant i fent altres receptes :) És molt fàcil de fer i té molt bon sabor, que és pot intensificar o reduir segons la quantitat de nata. Teresa
ResponderEliminar