jueves, 16 de diciembre de 2010

XAMPINYONS AMB MOSTASSA STROGANOFF


INGREDIENTS (per a 2 persones):

250gr de xampinyons a làmines
tallades fines de pa
1 cullerada de mostassa en gra
5 cullerades de nata líquida
cebollí fresc o talls de ceba tendra


ELABORACIÓ:

1- Calfar un wok o una paella. Posar oli o mantequilla i quan estiga calent, incorporar els xampinyons. Cuinar a foc fort, movent de quan en quan, fins que els xampinyons estiguen tendres i sucosos.
2- mentres tant, torrar el pa i untarlo a
mb mantequilla(opcional). Col.locarl-lo en 2 plats
3- "Sazonar" els xampinyons amb la mostassa ( es pot posar més, inclús mesclar amb mostassa normal, segons la intensitat del sabor q es desitge), sal i pebre i agefir la nata (es pot posar més, segons el sabor q es desitge). Quan estiga tot ben barrejat, escampar tot sobre el pa. Afegir nata líquida, els talls de cebollí picats i un poc de pebre negre molt.

En 10 minuts està fet!



Bon profit!!!

2 comentarios:

  1. Haig de dir que aquesta salsa està bonisssssima!
    Teresa com sap que a mi no m'agrada la ceba, la va sustituïr per pernil a tires i estava espectacular!
    Un plat molt bo per a picotejar que et deixa un bon sabor de boca.

    Benvinguda al Blog Teresa!

    ResponderEliminar
  2. Hola Esther!! Ja anirem quedant i fent altres receptes :) És molt fàcil de fer i té molt bon sabor, que és pot intensificar o reduir segons la quantitat de nata. Teresa

    ResponderEliminar