Plat mol senzill de preparar i de gran vistositat, pel seu color roig-violaci. Molt indicat per a dietes vegetarianes.
Ingredients:
- Remolatxa.
- Creïlla.
- Alls porros o ceba, segons gustos.
- Sal, al gust.
Les quantitats de cada ingredient dependrà del volum total que es vulga preparar i de la consistència final que es desitge: més consistència, més proporció de creïlla.
Preparació:
Trossejar tots els ingredients i bullir en aigua amb sal (els ingredients han de quedar quasi coberts per l'aigua. No afegir-ne en excés per a que no quede massa líquida) durant uns 30', almenys. Després, triturar-ho tot fins que quede molt fi. Es pot menjar com a plat de calent o com a acompanyament d'altres plats (en aquest cas la consistència ha de ser més pròxima a un puré, on la proporció de creïlla és més alta).
- Remolatxa.
- Creïlla.
- Alls porros o ceba, segons gustos.
- Sal, al gust.
Les quantitats de cada ingredient dependrà del volum total que es vulga preparar i de la consistència final que es desitge: més consistència, més proporció de creïlla.
Preparació:
Trossejar tots els ingredients i bullir en aigua amb sal (els ingredients han de quedar quasi coberts per l'aigua. No afegir-ne en excés per a que no quede massa líquida) durant uns 30', almenys. Després, triturar-ho tot fins que quede molt fi. Es pot menjar com a plat de calent o com a acompanyament d'altres plats (en aquest cas la consistència ha de ser més pròxima a un puré, on la proporció de creïlla és més alta).
Bon profit!
Xuso.
plas plas plas!!! Bravo Xuso!!! Bravo!!!
ResponderEliminarQue cosa més apanyà, che! Provaré de fer-ho quan vaja al poble, ací no tinc cap tipus de electrodomèstic!!!