martes, 2 de agosto de 2011

GALETES DE XOCOLATA I CANELLA

Huí he fet unes galetes que m'han eixit molt bones! Són com unes Chips Ahoy!!! La recepta l'he treta del llibre que m'ha regalat la meva germana "The Golden Book of Cookies". Té més de 300 receptes de galetes, així que aniré provant i aquelles que siguen fàcils i bones les penjaré en el blog.

Ingredients:
150 g de farina/harina
125 g de mantega a temperatura ambient(en pomada)/mantequilla a temperatura ambiente (en pomada)
100 g de sucre/azúcar
2 culleradetes de cacao en pols sense sucre (Valor)/cucharaditas de cacao en polvo sin azúcar
1/2 culleradeta de canella/canela
1 pessic de sal/pellizco de sal
1 culleradeta de llevadura química (Royal)/cucharadita de levadura Royal
1 rovell d'ou/yema de huevo
60 g de llagrimes de xocolata (Hacendado)/làgrimas de chocolate
Xocolata Milka per a decorar

Procediment:
Batre el sucre amb la mantega fins que quede una crema homogènia.
Afegir a la crema el rovell d'ou i batre-ho tot.
Afegir els ingredients secs i barrejar-ho fins que no quede cap grumoll.

Batir el azúcar con la mantequilla hasta que quede una crema homogénea.
Añadir a la crema la yema de huevo y batirlo todo.
Añadir los ingredientes secos y mezclarlo bien hasta que no quede ningún grumo.


En una llanda de forn engreixada amb mantega anar posant boletes de la massa, d'uns 2'5 cm de diàmetre i separades.
Coure al forn durant 12-15 min, a 180ºC.
Deixar refredar les galetes damunt de la reixa del forn.
Decorar amb la xocolata milka fosa.

En una bandeja de horno engrasada con mantequilla ir poniendo bolitas de la masa, de unos 2'5 cm de diámetro y separadas.
Hornear durante 12-15 min, a 180ºC.
Decorar con chocolate milka fundido.

Bon profit!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario