Estava tancat per vacances pero ja és hora de reanudar el blog amb delicioses receptes!
I comencem la nova temporada amb el Tiramissú!
Ingredients:
400 g de Mascarpone.
120g de sucre/azúcar
4 ous/huevos
2 paquets de bescuits de "soletilla" (els venen en el mercadona)/bizcochos de soletilla
Café
Cacao en pols sense sucre (de la marca Valor, també el trobareu en mercadona)/cacao en polvo sin azúcar
Procediment:
Separar els rovells de les clares.
Montar els rovells amb els 120g de sucre fins que la barreja adquireisca una tonalitat quasi blanca.
Afegir a la barreja el Mascarpone i batre-ho tot.
Montar les clares a punt de neu.
Incorporar poc a poc les clares a la barreja anterior, intentant que tinga una consistència esponjosa.
Separar las yemas de las claras.
Montar las yemas con el azúcar hasta que la mezcla adquiera un color blanquecino.
Añadir el queso mascarpone.
Montar las claras a punto de nieve.
Incorporar poco a poca las claras a la mezcla anterior, intentando que tenga una consistencia esponjosa.
En un motlle fer una capa de bescuits banyats en café, una altra capa de la crema de mascarpone i així succesivament fins que s'acabe la crema.
Al final es decora amb el cacao en pols.
En un molde poner una capa de bizcochos bañados en el café, otra capa de crema de mascarpone y asi sucesivamente.
Al final se decora con el cacao en polvo.
Truc: Jo li vaig afegir a la crema de mascarpone uns 30ml d'aigua on hi havia dissolt 1 sobre de sucre de vainilla i dos làmines de gelatina, així se me va quedar la crema més compacta i no va quedar tan caldós.
Truco: Yo le añadí a la crema de mascarpone unos 30ml de agua donde antes habia disuelto 1 sobre de azúcar de vainilla y dos làminas de gelatina, así se me quedó una crema más compacta y no quedó tan líquido el tiramissú.
Espere que vos agrade!
Bon profit
Merci! Molt útil posar on es poden comprar els ingredients!
ResponderEliminarLaia