Esta és una recepta que a mi no m'agrada perquè soc alèrgica a la ceba, però que se que a la gent li agrada i ho vaig fer per a provar-ho i els que van tastar el pa diuen que estava boníssssim!
Ingredients/ Ingredientes:
1 got de llet tèbia./ 1 vaso de leche tibia
25 g de rent fresc/ 25 g de levadura fresca
500 g de farina (si és de força millor)/ 500 g de harina (si es de fuerza mejor)
un pessic de sucre/ 1 pellizco de azúcar
un pessic de sal/ 1 pellizco de sal
1/2 ceba./ 1/2 cebolla
Procediment/Procedimiento:
Tallar la ceba a trossets molt xicotets i cuinar-la. Com diu l'Arguiñano...pochar la cebolla.
Cortar la cebolla a trozos muy pequeños y cocinarla. Como dice Arguiñano...pochar la cebolla.
Dissoldre el rent fresc i el sucre en el got de llet tèbia i dexiar reposar fins que comence a fer una espumeta (com de la cervessa), això ens indicarà que el rent està activat.
Disolver la levadura y el azúcar en el vaso de leche tibia y dejar reposar hasta que empiece a hacer una espuma (como en la cerveza), esto nos indicarà que la levadura está activada.
En un bol posar la farina, la llet amb el rent, el pessic de sal i la ceba i començar a treballar la massa.
En un bol poner la harina, la leche con la levadura, el pellizco de sal y la cebolla y emepzar a trabajar la masa.
Quan està ben pastat deixar reposar la massa en un lloc càlid fins que fermente (que haja doblat el volum)
Cuando está bien amasada dejar reposar la masa en un lugar cálido hasta que fermente (que haya doblado su volumen)
Fer els panets i coure al forn durant uns 30 min a 180ºC.
Hacer los panecillos y hornearlos durante 30 min a 180ºC.
Espere que vos agrade...
Bon profit
Ester
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