domingo, 16 de mayo de 2010

LAGRIMAS DE POLLO


Hola a tots!
Huí vaig a preparar una tapa típica de Sevilla, les "lagrimitas de pollo".
No te cap complicació i són un vici, no pots para de menjar-les!!!

INGREDIENTS:
filets de pit de pollastre
1 ou
pa ratllat
1 pastilla "avecrem" o "starlux"
sal
oli per a fregir

ELABORACIÓ:
Es tallen els filets de pit de pollastre en tires fines i es posen un llet (per a que estiguen més tendres)
Desfer la pastilla de caldo concentrat en el pa ratllat.
Traure les tires de pollastre de la llet.
Batre l'ou i posar-ho dins d'un recipient que es puga tapar junt amb les tires de pollastre. Remenar-ho tot per a que l'ou impregne totes les tires i despres tirar l'ou que sobra (o fer una tortilleta amb ell, això va a gustos).
Finalment es tira el pa ratllat, es tapa el recipient i es remena amb energia per a que el pa ratllat rebosse totes les tires de pollastre.
Ja està llest per a posar-ho a fregir amb oli abundant.
I ja està, ja es pot servir!!!
Poden anar acompanyades de maionesa i qualsevol tipus de salsa.
Bon profit!!!

Ester Lluzar

No hay comentarios:

Publicar un comentario