domingo, 16 de mayo de 2010
LAGRIMAS DE POLLO
Hola a tots!
Huí vaig a preparar una tapa típica de Sevilla, les "lagrimitas de pollo".
No te cap complicació i són un vici, no pots para de menjar-les!!!
INGREDIENTS:
filets de pit de pollastre
1 ou
pa ratllat
1 pastilla "avecrem" o "starlux"
sal
oli per a fregir
ELABORACIÓ:
Es tallen els filets de pit de pollastre en tires fines i es posen un llet (per a que estiguen més tendres)
Desfer la pastilla de caldo concentrat en el pa ratllat.
Traure les tires de pollastre de la llet.
Batre l'ou i posar-ho dins d'un recipient que es puga tapar junt amb les tires de pollastre. Remenar-ho tot per a que l'ou impregne totes les tires i despres tirar l'ou que sobra (o fer una tortilleta amb ell, això va a gustos).
Finalment es tira el pa ratllat, es tapa el recipient i es remena amb energia per a que el pa ratllat rebosse totes les tires de pollastre.
Ja està llest per a posar-ho a fregir amb oli abundant.
I ja està, ja es pot servir!!!
Poden anar acompanyades de maionesa i qualsevol tipus de salsa.
Bon profit!!!
Ester Lluzar
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario